Hellen Hurkens bio

Hellen in ReincarnatusIk ben Hellen Hurkens, en speel basgitaar in de bands Menestrela (middeleeuwse muziek) en Roots (coverband). Na mijn studie schoolmuziek aan het conservatorium in Maastricht heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van pop/rock bands.

Popworkshops

Ik heb bandlessen gegeven aan de Rotterdamse muziekschool (SKVR) en aan het conservatorium in Maastricht. Vanaf 1993 tot 2017 gaf ik bandlessen en popworkshops in Maastricht bij the Lighthouse of Music, de pop/rock/jazz afdeling van Kumulus Maastricht Centrum voor de Kunsten.

Bij Kumulus/Kaleidoscoop ben ik nu coördinator cultuureducatie en organiseer ik oa. workshops in de wijken en op scholen in Maastricht en omgeving.

Ik speel piano, gitaar, basgitaar altsaxofoon en percussie, maar voel me het meest thuis achter een drumkit.

Ik heb oa. ook gespeeld in: Confusion (jazz-rock), Hässl Gøs Tässl (eigen nummers), Deadline (soul), Crosstown Panic (rock), Groovin' High (dance classics, soul, pop), Reincarnatus (medieval rock), Crazy Town, Menestrela (middeleeuwse muziek), Coverband Roots (rock en pop covers). Facebook Roots >>

Email: Hellen Hurkens

Hellen Hurkens

Donatie

Dit is een gratis site, die al sinds 2003 voortdurend wordt uitgebreid en geactualiseerd. Als jij ook wilt dat dat zo blijft, doe dan een donatie aan Popschool Maastricht >>

QR code https://www.popschoolmaastricht.nl:443/popschool_maastricht_docent_hellen_hurkens.php?menu=menuAlgemeen

Bijgewerkt op: 28 September, 2022