Nieuws van andere sites

Hier onder volgen actuele nieuws items van andere sites (RSS feeds)

Muziekgieterij Maastricht


Muziekgieterij Maastricht
Gezocht: fotografen en videomakers!

Zie jij alles het beste door je lens, ben je creatief én dol op muziek? Dan schuilt er misschien wel een echte popfotograaf of -videomaker in je! Als je je talent echt tot bloei wil laten komen, dan hebben wij misschien wel dé kans voor je: ga een seizoen lang aan de slag met het […]

Het bericht Gezocht: fotografen en videomakers! verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Open call: ready to boost the night?

We are excited to announce an open call for event organisers. Maastricht nightlife needs a well-deserved kick in the butt and together we can make it happen. Therefor we’re offering two spots to nocturnal event organisers who want to go the extra mile. Are you ready to boost Maasi’s night life? Why are we doing […]

Het bericht Open call: ready to boost the night? verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Talent in residence ISE wint voorronde Imagine Music Experience 2023

On July 2, 2023, ISE won the Dutch preliminary round of the Imagine Music Experience festival, held at Muziekgieterij!

Het bericht Talent in residence ISE wint voorronde Imagine Music Experience 2023 verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Talent in residence ISE wint voorronde Imagine Music Experience 2023

Op 2 juli 2023 won ISE de Nederlandse voorronde van het Imagine Music Experience festival, gehouden in Muziekgieterij!

Het bericht Talent in residence ISE wint voorronde Imagine Music Experience 2023 verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Portret gemaakt door Heaven Sessions fotograaf Hugo Thomassen wint prestigieuze prijs

Hugo Thomassen, fotograaf voor Heaven Magazine en onze Heaven Sessions, won onlangs een award voor één van zijn portretten gemaakt tijdens Best Kept Secret festival 2022.

Het bericht Portret gemaakt door Heaven Sessions fotograaf Hugo Thomassen wint prestigieuze prijs verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Muziekgieterij-stage tijdens Best Kept Secret: feeëriek, mysterieus en magisch

Ludo Diels blikt samen met Wim Smeets en Richard Loomans terug op een opnieuw geslaagde samenwerking tussen Heaven Magazine en Muziekgieterij tijdens Best Kept Secret Festival 2023.

Het bericht Muziekgieterij-stage tijdens Best Kept Secret: feeëriek, mysterieus en magisch verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Muziekgieterij voor tweede keer op BKS

Voor de tweede keer heeft Muziekgieterij een eigen podium op het Best Kept Secret festival. Vorig jaar was het steeds dringen voor de knusse tent stage bij de opnames van de Heaven Sessions aldaar. Omdat we dit jaar gebruik kunnen maken van een groter gebied, kan er meer publiek genieten van de optredens. Verwacht de […]

Het bericht Muziekgieterij voor tweede keer op BKS verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Nieuw album BACKFIRE! opgenomen in de studio van Muziekgieterij

Naar eigen zeggen is ‘Angry God’ het laatste album en definitieve testament van BACKFIRE!, de legendarische Maastrichtse hardcoreband. Het is tevens het eerste nieuwe materiaal sinds 2016 en de eerste full-length van de band in ruim tien jaar!  De releasedatum van het nieuwe album van Backfire! was op zaterdag 18 maart. De dag dat de […]

Het bericht Nieuw album BACKFIRE! opgenomen in de studio van Muziekgieterij verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


BKS: van een stil bos naar dansende menigten

Op de foto hieronder ziet het er nog verstild uit. Een mooie winterse aanblik van de Beekse Bergen in januari. Maar in juni staat precies op deze plek een podium. En hangen er lampen. Staat er publiek: te kijken, te luisteren en te dansen.

Het bericht BKS: van een stil bos naar dansende menigten verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Caspar Auwerkerken ontvangt Jan Mans Award

Op vrijdag 2 september, tijdens Bruis 2022, ontving het Belgische talent Caspar Auwerkerken de allereerste Jan Mans Award.

Het bericht Caspar Auwerkerken ontvangt Jan Mans Award verscheen eerst op Muziekgieterij Maastricht.


Muziekschool Kuma nieuws op Facebook:

 

Donatie

Dit is een gratis site, die al sinds 2003 voortdurend wordt uitgebreid en geactualiseerd. Als jij ook wilt dat dat zo blijft, doe dan een donatie aan Popschool Maastricht >>

Bijgewerkt op: 12 Juni, 2024